Doelgroepomschrijving

Productnaam

Doelgroepomschrijving

Aansprakelijkheidsverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor schadeclaims van derden.

Autoverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een auto. De auto moet een Nederlands kenteken hebben.

Bouwverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade door of bij een verbouwing

Bruiloft verzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten die worden gemaakt bij schade of bij niet doorgaan van een bruiloft.

Doorlopende annuleringsverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder die hun vermogen te beschermen voor kosten die worden gemaakt bij de annulering van een reis.

Doorlopende reisverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade en ziektekosten tijdens een reis.

Golf uitrusting verzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de golfuitrusting.

Inboedelverzekering All in Woonpakket

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun koopwoning. Deze dekking is onlosmakelijk verbonden en alleen in combinatie af te sluiten, met de opstalverzekering uit het All in Woonpakket.

Inboedelverzekering All In Pluspakket

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun woning.

Inboedelverzekering All In Appartementenpakket

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun appartement.

Inboedelverzekering All In Huurpakket

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun huurwoning.

Inboedelverzekering Jazeker pakket

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun eigen woning of huurwoning. Deze dekking van het Jazeker pakket is minder uitgebreid dan de dekking van de All In pakketten.

Kortlopende annuleringsverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder die hun vermogen te beschermen voor kosten die worden gemaakt bij de annulering van een reis.

Kortlopende reisverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade en ziektekosten tijdens een reis.

Motorverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een motor. De motor moet een Nederlands kenteken hebben.

Oldtimerverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een oldtimer. De oldtimer moet minimaal 26 jaar oud zijn en een Nederlands kenteken hebben.

Ongevallenverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder tot 75 jaar. Om hun vermogen te beschermen bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.

Opstalverzekering All In Woonpakket

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning. Deze verzekering is onlosmakelijk verbonden en alleen in combinatie af te sluiten, met de All in Woonpakket inboedelverzekering.

Opstalverzekering All In pluspakket

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning.

Opstalverzekering Jazeker pluspakket

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning. De dekking van het Jazeker pakket is minder uitgebreid dan de dekking van de All In pakketten.

Rechtsbijstandverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij het inschakelen van juridische hulp bij een conflict.

Sport en hobby artikelen verzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade specifieke sport- en hobbyartikelen.

Toercaravanverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten schade aan en door het bezit van een toercaravan. De toercaravan moet een Nederlands kenteken hebben en mag uitsluitend particulier en recreatief worden gebruikt.

Watersportverzekering

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een zeilboot, motorboot, sloep of jacht.