Skip to content

Vrijetijdsverzekeringen

Uw bruiloft verzekeren of uw golfuitrusting verzekeren. Woongarant biedt via risicodrager Anker Insurance verschillende vrijetijdsverzekeringen aan. U kunt bij ons kiezen uit de volgende verzekeringen:

De Bruiloftverzekering

Gaat u trouwen? Een bruiloft is een kostbaar evenement. Als een bruiloft onverhoopt niet door kan gaan is dat uiteraard al erg genoeg, maar als u de kosten (van bijvoorbeeld de gehuurde locatie of het diner) desalniettemin moet betalen is het natuurlijk dubbel akelig. U kunt zich hiervoor verzekeren met de bruiloftverzekering.

Doelgroepomschrijving:

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten die worden gemaakt bij schade of bij niet doorgaan van een bruiloft.

Sport- en hobby artikelenverzekering

Heeft u een sport of hobby waar u veel geld aan uitgeeft? De kosten van uw sport- en hobbyartikelen kunnen aardig oplopen. Denk aan bijvoorbeeld uw camera wanneer u graag fotografeert. Of uw toebehoren als u een sport beoefent. Deze zaken zijn, zolang ze bij u thuis zijn, grotendeels verzekerd onder uw inboedeldekking. Maar voor uw sport of hobby trekt u er juist op uit. Om op die momenten uw waardevolle spullen te verzekeren, kunt u de sport- en hobby artikelenverzekering afsluiten.

Doelgroepomschrijving:

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade specifieke sport- en hobbyartikelen.

Golfverzekering

Als u een fervent golfer bent, weet u dat uw golfuitrusting een zeer kostbaar bezit is. U kunt schade aan, of diefstal van uw golfuitrusting buiten uw woning verzekeren met de golfverzekering. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw contributie te verzekeren, wanneer u onverhoopt voor langere tijd bijvoorbeeld om medische redenen niet kunt golfen. De verzekering dekt dan de resterende contributie die u al aan uw club had betaald.

Doelgroepomschrijving:

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de golfuitrusting.

Fietsverzekering

Uw mooie nieuwe fiets valt helaas ook dieven op. Daarom kunt u deze het beste goed verzekeren. Binnen uw huis en schuur valt diefstal van uw fiets onder uw inboedelverzekering, maar de kans dat deze juist buiten uw eigen veilige omgeving wordt gestolen is vele malen groter. Sluit dus een adequate verzekering voor uw fiets af, indien wenselijk in combinatie met bijvoorbeeld een cascodekking, waarbij schade aan uw fiets (doordat u bijvoorbeeld valt omdat het glad is) ook is meeverzekerd.

Doelgroepomschrijving:

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een fiets.

Kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering

Wanneer u (bijna) nooit op vakantie gaat, is een doorlopende reis- of annuleringsverzekering wellicht voor u overbodig. Maar juist die ene keer dat u op vakantie gaat kunt u ook los verzekeren, zodat u niet onverwacht voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt dan kiezen voor de kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering.

Doelgroepomschrijving:

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder die hun vermogen te beschermen voor kosten die worden gemaakt bij de annulering van een reis of voor kosten bij schade en ziektekosten tijdens een reis.

Heeft u schade te melden?
Back To Top