Skip to content
Productnaam
Doelgroepomschrijving
Aansprakelijkheidsverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor schadeclaims van derden.
Autoverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een auto. De auto moet een Nederlands kenteken hebben.
Bouwverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade door of bij een verbouwing
Bruiloft verzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten die worden gemaakt bij schade of bij niet doorgaan van een bruiloft.
Doorlopende annuleringsverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder die hun vermogen te beschermen voor kosten die worden gemaakt bij de annulering van een reis.
Doorlopende reisverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade en ziektekosten tijdens een reis.
Golf uitrusting verzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de golfuitrusting.
Inboedelverzekering All in Woonpakket
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun koopwoning. Deze dekking is onlosmakelijk verbonden en alleen in combinatie af te sluiten, met de opstalverzekering uit het All in Woonpakket.
Inboedelverzekering All In Pluspakket
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun woning.
Inboedelverzekering All In Appartementenpakket
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun appartement.
Inboedelverzekering All In Huurpakket
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun huurwoning.
Inboedelverzekering Jazeker pakket
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun eigen woning of huurwoning. Deze dekking van het Jazeker pakket is minder uitgebreid dan de dekking van de All In pakketten.
Kortlopende annuleringsverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder die hun vermogen te beschermen voor kosten die worden gemaakt bij de annulering van een reis.
Kortlopende reisverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade en ziektekosten tijdens een reis.
Motorverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een motor. De motor moet een Nederlands kenteken hebben.
Oldtimerverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een oldtimer. De oldtimer moet minimaal 26 jaar oud zijn en een Nederlands kenteken hebben.
Ongevallenverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder tot 75 jaar. Om hun vermogen te beschermen bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.
Opstalverzekering All In Woonpakket
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning. Deze verzekering is onlosmakelijk verbonden en alleen in combinatie af te sluiten, met de All in Woonpakket inboedelverzekering.
Opstalverzekering All In pluspakket
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning.
Opstalverzekering Jazeker pluspakket
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning. De dekking van het Jazeker pakket is minder uitgebreid dan de dekking van de All In pakketten.
Rechtsbijstandverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij het inschakelen van juridische hulp bij een conflict.
Sport en hobby artikelen verzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade specifieke sport- en hobbyartikelen.
Toercaravanverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten schade aan en door het bezit van een toercaravan. De toercaravan moet een Nederlands kenteken hebben en mag uitsluitend particulier en recreatief worden gebruikt.
Watersportverzekering
Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een zeilboot, motorboot, sloep of jacht.
Back To Top