Skip to content

De Doorlopende Reisverzekering

Vooral tijdens een vakantie of een weekendje weg bent u graag zonder zorgen. Diefstalschade of verlies van uw spullen kan de vakantie behoorlijk verpesten. Ook kan een medische oorzaak bij u of een reisgenoot ervoor zorgen dat u de vakantie vroegtijdig moet onderbreken. Een goede reisverzekering is daarom van groot belang!

Met de Doorlopende Reisverzekering van Woongarant bent u vanaf één geboekte overnachting al verzekerd. Gaat u een dagje uit in het buitenland? Dan biedt uw doorlopende reisverzekering altijd dekking.

Wat is verzekerd?
Onze Doorlopende Reisverzekering omvat de volgende standaard dekkingen:

werelddekking;
bagagedekking;
geneeskundige kosten;
ongevallendekking;
wintersport.

U kunt deze Doorlopende Reisverzekering eventueel uitbreiden met:

een doorlopende annuleringsverzekering;
dekking voor geld en cheques;
hulpverlening motorrijtuigen;
dekking tijdens zakenreizen.

Waarvoor bent u niet verzekerd?
U bent niet voor schade welke ontstaat door onzorgvuldigheid. Bijvoorbeeld als u uw spullen onbeheerd achterlaat in uw caravan of tent. Dagjes weg in Nederland zonder dat u een overnachting bijboekt, zijn niet verzekerd. Dit is alleen een samenvatting van de dekking. Lees de volledige dekking in de polisvoorwaarden.

Doelgroepomschrijving doorlopende reisverzekering:

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade en ziektekosten tijdens een reis.

Doelgroepomschrijving doorlopende annuleringsverzekering:

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder die hun vermogen te beschermen voor kosten die worden gemaakt bij de annulering van een reis.

Heeft u schade te melden?
Back To Top