Ga naar hoofdinhoud

Het All in Appartementenpakket

Voor uw appartement is een opstalverzekering vaak geregeld door de Vereniging van Eigenaren. In dat geval kunt u gebruik maken van één van de voordelige varianten van het All in Appartementenpakket.

Het All in Appartementenpakket bestaat uit een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. In tegenstelling tot het All in Woonpakket voor woonhuizen is niet de herbouwwaarde van uw woning, maar de inboedelwaarde het uitgangspunt bij dit product.

Een inboedelverzekering:

Niet alleen uw huis maar ook uw inboedel moet goed verzekerd zijn. De inboedelverzekering uit het All in Appartementenpakket heeft een all risk dekking, waardoor u goed verzekerd bent tegen alle soorten schade aan uw inboedel. Een glasverzekering is standaard onderdeel van dit pakket, aangezien vaak niet bekend is of in de VvE-verzekering een adequate glasdekking is opgenomen. Tevens biedt dit pakket standaard dekking tot een maximum van € 10.000,- voor de door u aangebrachte verbeteringen aan uw woning.

Bekijk verzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering:

Uw All in Appartementenpakket heeft standaard een aansprakelijkheidsverzekering. Als u of een van uw gezinsleden bij anderen schade veroorzaken kunt u hiervoor aansprakelijk gesteld worden. De financiële gevolgen kunnen hiervan behoorlijk oplopen. Onze aansprakelijkheidsverzekering is standaard gezinsdekkend en dekt de schade tot een maximum van € 2.5000.000,-.

Bekijk verzekering

U kunt uw All in Appartementenpakket nog uitbreiden met diverse andere verzekeringen. Denk hierbij aan een

Gezinsongevallenverzekering

Kostbaarhedenverzekering

Buitenshuisverzekering

Rechtsbijstandsverzekering

Doelgroepomschrijving:

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning.

Heeft u schade te melden?
Back To Top