Skip to content

Het All in Huurpakket

Voor huurwoningen is een opstalverzekering vaak geregeld door de eigenaar van de woning. In dat geval kunt u gebruik maken van de voordelige varianten van het All in Huurpakket.

Het All in Huurpakket bestaat uit een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. In tegenstelling tot het All in Woonpakket voor woonhuizen is niet de herbouwwaarden van uw woning, maar de inboedelwaarde het uitgangspunt bij dit product.

Een inboedelverzekering:

Niet alleen uw huis maar ook uw inboedel moet goed verzekerd zijn. De inboedelverzekering uit het All in Huurpakket heeft een all risk dekking, waardoor u goed verzekerd bent tegen alle soorten schade aan uw inboedel. Een glasverzekering is standaard onderdeel van dit pakket, aangezien vaak niet bekend is of de eigenaar van de woning een adequate glasdekking heeft afgesloten. Tevens biedt dit pakket standaard dekking tot een maximum van € 10.000,- voor de door u aangebrachte verbeteringen aan de door u gehuurde woning.

Bekijk verzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering:

De All in Huurpakket bevat standaard een aansprakelijkheidsverzekering. Als u of een van uw gezinsleden bij anderen schade veroorzaken kunt u hiervoor aansprakelijk gesteld worden. De financiële gevolgen kunnen hiervan behoorlijk oplopen. Onze aansprakelijkheidsverzekering is standaard gezinsdekkend en dekt de schade tot een maximum van € 2.500.000,-.

Bekijk verzekering

Doelgroepomschrijving:

U kunt uw All in Huurpakket nog uitbreiden met diverse andere verzekeringen. Denk hierbij aan een:

Gezinsongevallenverzekering

Kostbaarhedenverzekering

Buitenshuisverzekering

Rechtsbijstandsverzekering

Heeft u schade te melden?
Back To Top