Skip to content

Het Jazekerpakket

Uw huis staat aan allerlei gevaren bloot. Door uw woning te verzekeren met het Jazekerpakket dekt u het financiële risico als gevolg van bijvoorbeeld brandschade aan uw woning af. Het Jazekerpakket is een voordeling verzekeringspakket van Woongarant waarbij u tegen een zeer aantrekkelijk verzekeringstarief een uitgebreide gevaren dekking heeft voor uw woning en inboedel.

U kunt onder andere kiezen uit de volgende verzekeringen:

Een opstalverzekering:

Uw huis staat aan allerlei gevaren bloot. U ontkomt er dan ook niet aan u hiertegen te verzekeren (vaak ook verplicht door de geldverstrekker wanneer u een hypotheek afsluit). Een goede opstalverzekering verzekert de herbouwwaarde van uw woning, biedt een ruime dekking en geeft garantie tegen onderverzekering.

Bekijk verzekering

Een inboedelverzekering:

Niet alleen uw huis maar ook uw inboedel moet goed verzekerd zijn. De inboedelverzekering uit het Jazekerpakket heeft een uitgebreide gevaren dekking.

Bekijk verzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering:

Uw Jazekerpakket bevat standaard een aansprakelijkheidsverzekering. Als u of een van uw gezinsleden bij anderen schade veroorzaken kunt u hiervoor aansprakelijk gesteld worden. De financiële gevolgen kunnen hiervan behoorlijk oplopen. Onze aansprakelijkheidsverzekering is standaard gezinsdekkend en dekt de schade tot een maximum van € 2.500.000,-.

Bekijk verzekering

Doelgroepomschrijving:

U kunt uw Jazekerpakket nog uitbreiden met diverse andere verzekeringen. Denk hierbij aan een:

Gezinsongevallenverzekering

Woningwaarde beschermer

Kostbaarhedenverzekering

Buitenshuisverzekering

Rechtsbijstandsverzekering

Heeft u schade te melden?
Back To Top