Ga naar hoofdinhoud

Het All in Pluspakket

Uw huis staat aan allerlei gevaren bloot. Door uw woning en of de inboedel te verzekeren dekt u het financiële risico als gevolg van bijvoorbeeld brandschade aan uw woning af. Ons All in Pluspakket bevat verschillende verzekeringen die u los of in combinatie met elkaar kunt afsluiten.

U kunt onder andere kiezen uit de volgende verzekeringen:

Een opstalverzekering:

Uw huis staat aan allerlei gevaren bloot. U ontkomt er dan ook niet aan u hiertegen te verzekeren (vaak ook verplicht door de geldverstrekker wanneer u een hypotheek afsluit). Een goede opstalverzekering verzekert de herbouwwaarde van uw woning, biedt een ruime dekking en geeft een garantie tegen onderverzekering.

Bekijk verzekering

Een inboedelverzekering:

Niet alleen uw huis maar ook uw inboedel moet goed verzekerd zijn. De inboedelverzekering uit het All in Pluspakket heeft een all risk dekking, waardoor u goed verzekerd bent tegen alle soorten schade aan uw inboedel.

Bekijk verzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering:

Als u of een van uw gezinsleden bij anderen schade veroorzaken kunt u hiervoor aansprakelijk gesteld worden. De financiële gevolgen kunnen hiervan behoorlijk oplopen. Onze aansprakelijkheidsverzekering is standaard gezinsdekkend en dekt de schade tot een maximum van € 2.500.000,-.

Bekijk verzekering

U kunt binnen uw All in Pluspakket ook kiezen voor andere dekkingen. Denk hierbij aan een:

Gezinsongevallenverzekering

Woningwaarde beschermer

Buitenshuisverzekering

Kostbaarhedenverzekering

Bouwverzekering

Rechtsbijstandsverzekering

Doelgroepomschrijving:

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning.

Heeft u schade te melden?
Back To Top