Skip to content

Het All in Woonpakket

Uw huis staat aan allerlei gevaren bloot. Door uw woning te verzekeren dekt u het financiële risico als gevolg van bijvoorbeeld brandschade aan uw woning af.

Ons Woongarant All in Woonpakket bevat standaard de volgende dekkingen:

Een opstalverzekering:

Uw huis staat aan allerlei gevaren bloot. U ontkomt er dan ook niet aan u hiertegen te verzekeren (vaak ook verplicht door de geldverstrekker wanneer u een hypotheek afsluit). Een goede opstalverzekering verzekert de herbouwwaarde van uw woning, biedt een ruime dekking en geeft garantie tegen onderverzekering.

Bekijk verzekering

Een inboedelverzekering:

Niet alleen uw huis maar ook uw inboedel moet goed verzekerd zijn. De inboedelverzekering uit het All in Woonpakket heeft een all risk dekking, waardoor u goed verzekerd bent tegen alle soorten schade aan uw inboedel.

Bekijk verzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering:

Uw All in Woonpakket bevat standaard een aansprakelijkheidsverzekering. Als u of een van uw gezinsleden bij anderen schade veroorzaken kunt u hiervoor aansprakelijk gesteld worden. De financiële gevolgen kunnen hiervan behoorlijk oplopen. Onze aansprakelijkheidsverzekering is standaard gezinsdekkend en dekt de schade tot een maximum van € 2.500.000,-.

Bekijk verzekering

Doelgroepomschrijving:

Geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning.

U kunt uw All in Woonpakket nog uitbreiden met diverse andere verzekeringen. Denk hierbij aan een:

Gezinsongevallenverzekering

Woningwaarde beschermer

Buitenshuisverzekering

Kostbaarhedenverzekering

Rechtsbijstandsverzekering

Bouwverzekering

Heeft u schade te melden?
Back To Top